Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mist Project
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sisteme de umidificare sere
1 lei
Brand
Pompa de inalta presiune
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistemul nostru de control a microclimatului din sere conferă condiţii ideale de creştere a plantelor pe perioada întregului an, atât în sere ventilate natural sau şi mecanic. Sistemul de umidizare poate menţine un climat ideal în perioadele reci / calde şi secetoase, prin controlul umidităţii.

Tehnologia noastră de ultimă generaţie produce, prin intermediul duzelor, picături de apă de numai 10 microni care se evaporă instantaneu pentru a răcii şi umidifica aerul. Rezultatul este un control al umidităţii şi temperaturii în sera ta pe parcusul întregului an, prevenind deshidratarea plantelor şi promovând propagarea, germinarea şi răsaduri.

Cel mai mare avantaj al sistemului de umidificare este costul scăzut de operare. Nu numai că vei avea plante mai sănătoase, dar cu ajutorul sistemului nostru poţi economisii până la 30% din factura de electricitate, faţă de sistemele tradiţionale de răcire cu ventilatoare. Linile flexibile scad costurile sistemului şi îi oferă modularitate cât şi posibilitatea extinderii. Aceste sisteme pot distribui insecticide şi nutrienţi pentru a reduce costurile cu salariaţii.

www.climatizareexterioara.ro
Din Gura in Gura